HR Solutions

Heeft uw organisatie nog geen professionele bezette HR-afdeling, maar heeft u wel dagelijks te maken met HR-vraagstukken? Dan is HR Solutions van ABTRO zeker iets voor u. Als fullservice biedt ABTRO een breed scala aan HR-dienstverlening aan om uw organisatie bij al haar HR-vraagstukken te voorzien van de beste oplossing. ABTRO HR Solutions biedt u een team van ervaren vakprofessionals die u zowel beleidsmatig als bij individuele situaties oplossingen aandragen. Daarnaast zijn we specialist in het leveren van tijdelijke support aan HR afdelingen en bieden wij in-, door- en uitstroomoplossingen.

Wat kan ABTRO voor u doen?

ABTRO verzorgt binnen uw gehele organisatie alle HR gerelateerde vraagstukken. Zo kunt u denken aan tijdelijke flexoplossingen, Arbo-wet, Wet Poortwachter, functionering- en beoordeling gesprekken, outplacement, competentiemanagement etc. Ook als het gaat om complexe HR vraagstukken kunt u juist bij ABTRO terecht. Denk hierbij aan;

  • HR Interim
  • Loopbaanbegeleiding (coaching)
  • Conflict- en ontslagbemiddeling
  • Werving & Selectie
  • Spoor 1 en Spoor 2
  • Verzuimbegeleiding
  • Trainingen 

Kosten?

Het uitbesteden van HR activiteiten levert juist kostenbesparing en efficiëntie op. De investering hiervan hoeft niet duur te zijn. ABTRO biedt speciale tarieven aan voor startende ondernemingen of organisaties met een beperkt budget. Uw HR activiteiten ook professionaliseren is bij Abtro mogelijk. Vraag naar de speciale tarieven!

Meer informatie?

Voor een vrijblijvend advies op maat kunt u contact opnemen met onze HR Professionals op 030-6992097 of dien uw aanvraag hier in.

Onze opdrachtgevers

Vraag een offerte aan

Binnen 1 uur een offerte. 35 lokale kantoren in heel Nederland. Meer dan 100 bedrijven en duizenden werknemers en werkzoekenden gingen u voor ...