Onderzoek

U weet niet wat voor werk u aanspreekt, wat uw capaciteiten zijn of vind het lastig om uw loopbaan uit te stippelen? Voor alle deze en alle andere vragen heeft ABTRO tools om u verder te helpen. Door middel van diverse onderzoeken kunt u antwoord krijgen op uw vraag en werken aan uw toekomstplannen. Een kleine greep uit veel gebruikte onderzoeken zijn:Loopbaanonderzoek

Dit onderzoek heeft als doel uw capaciteiten, interesses, motivatie en persoonskenmerken in kaart te brengen en inzicht te geven in welke (soort) functie en/of studie het meest passend is. Het bestaat uit een diagnostisch onderzoek naar uw capaciteiten, interesses en persoonskenmerken met behulp van testen, die individueel op de persoon worden afgestemd.
 
Resultaat: concreet en persoonlijk loopbaanadvies, een onderbouwde en schriftelijke rapportage.

Arbeidsmarktoriëntatie


Dit onderzoek, die wij individueel afnemen, heeft als doel om te komen tot een gefundeerde en haalbare keuze voor een beroep/functie, rekening houdend met de persoonlijke omstandigheden en motivatie. Door middel van theorie en praktijk kunnen wij u (on)mogelijkheden ordenen zodat er aansluiting gevonden kan worden op de arbeidsmarkt. 
 
Resultaat: een overzichtelijke rapportage en advisering gericht op passende beroepsmogelijkheden.

Beroepskeuzeonderzoek


Dit onderzoek heeft als doel om tot een passende beroeps en/of studiekeuze te komt. Het bestaat uit een aantal gesprekken en een samenstelling van vragenlijsten. Bij dit onderzoek horen een aantal testen,waaronder een persoonlijkheidstest en een beroepskeuze/interessetest.
 
Resultaat: beroepsrichting en werkzaamheden/scholing passend bij de kandidaat

Capaciteitenonderzoek


Dit onderzoek heeft als doel om duidelijkheid te creëren in de intellectuele mogelijkheden en bijpassende beroepen/werkzaamheden en/of opleidingen. Dit gebeurt door middel van tests en gesprekken. Na deze tests en gesprekken volgt de uitslag. Deze wordt gekoppeld aan het gewenste beroepsprofiel en/of opleiding.
 
Resultaat: een duidelijk beeld van de intellectuele mogelijkheden met een bijbehorend advies over de haalbaarheid van het gewenste beroep/werkzaamheden en/of opleiding.Arbeidsdeskundig re-integratie onderzoek

Dit onderzoek heeft als doel om u zo snel en verantwoord mogelijk weer aan het werk te krijgen. Het bestaat uit een gesprek met de werkgever, werknemer en eventueel een bezoek aan de werkplek. De arbeidsdeskundige adviseert u over re-integratie mogelijkheden.
 
Resultaat: re-integratie rapportage die bestemd is voor de werkgever en werknemer, met de conclusies van het onderzoek en het advies over de vervolgstappen.


Bel voor meer informatie naar de dichtstbijzijnde vestiging. Klik hier voor de contactgegevens van onze vestigingen. ABTRO helpt u graag verder.

Onze opdrachtgevers

Vraag een offerte aan

Binnen 1 uur een offerte. 35 lokale kantoren in heel Nederland. Meer dan 100 bedrijven en duizenden werknemers en werkzoekenden gingen u voor ...