Trainingen

Bij ABTRO kunt u verschillende trainingen volgen. Of het nu gaat om het verbeteren van uw PC vaardigheden, leren werken met Excel, solliciteren of het volgen van een taaltraining. Ons uitgebreide aanbod in trainingen biedt u mogelijkheden. De trainingen die wij bieden zijn onder andere:

  • Training sociale- en praktische vaardigheden
  • Training assertiviteit
  • Training solliciteren
  • Training solliciteren via Social Media
  • Training computergebruik starters
  • Training telefoon 

Training sociale- en praktische vaardigheden

U wordt aan de hand van herkenbare (werk-)situaties bewust gemaakt van het belang van sociale vaardigheden en krijgt manieren aangereikt om deze te verbeteren.

Training assertiviteit

Het trainen en vergroten van de vaardigheden die nodig zijn om in uiteenlopende communicatieve situaties zonder problemen op te komen voor de eigen belangen, zonder die van (de) ander(en) te beschadigen.

Training solliciteren

In de training worden diverse gangbare sollicitatieprocedures besproken en toegelicht vanuit de arbeidsmarkt. Sollicitatievaardigheden worden getraind. De trends op de arbeidsmarkt en benaderingswijze vormt het uitgangspunt van de training.

Training solliciteren via Social Media

Deze training is gericht op het leren solliciteren via Social Media. Het aanmaken van accounts, leggen van contacten, communiceren, onderhouden, profileren etc. De training kan bestaan uit basisvaardigheden tot het dagelijks gebruik van Social Media.

Training computergebruik (starters)

In de training computergebruik voor starters kunnen mensen die nog geen gebruik maken van een PC de basisvaardigheden leren. In het bijzonder mensen die moeite hebben met het tempo of te kampen hebben met concentratieproblemen. Deze training vormt de eerste stap naar het gebruik van een PC.

Training telefoon

Bij de telefoontraining ligt het accent op het communiceren via de telefoon. De telefoonbeantwoording is het eerste contact met potentiële klanten en opdrachtgevers en vormt dan ook een cruciale rol in het bedrijfsleven. Een optimale afhandeling garandeert in ieder geval een positieve eerste indruk van een bedrijf.

Meer weten?

Bel voor meer informatie naar de dichtstbijzijnde vestiging. Klik hier voor de contactgegevens van onze vestigingen. ABTRO helpt u graag verder. 

Onze opdrachtgevers

Vraag een offerte aan

Binnen 1 uur een offerte. 35 lokale kantoren in heel Nederland. Meer dan 100 bedrijven en duizenden werknemers en werkzoekenden gingen u voor ...