Over ABTRO

ABTRO Re-integratie is opgericht in 2006 vanuit de gedachte "Passend werk voor iedereen". Deze gedachte wordt gedragen en in de praktijk gebracht door elke medewerker van ABTRO Re-integratie in heel Nederland.

Onze visie 

Passend werk voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze missie

Toekomstperspectief voor iedereen en passend werk binnen 3 maanden. Door inzet van ons succesvolle drie stappen programma uitgevoerd door gedreven professionals. We maken een praktische vertaalslag van de Wet Verbetering Poortwachter voor u en begeleiden u gedurende het gehele verzuimproces. 

Ons team

Met een team van ervaren en veelzijdige Re-integratieconsulenten helpen wij dagelijks werkzoekenden aan passend werk in heel Nederland. Onze Re-integratieconsulenten wonen en werken regionaal met kennis van de lokale arbeidsmarkt. Een team dat varieert in leeftijd, vakkennis, specialisatie en een eigen regionaal netwerk aan werkgevers heeft. Voor elke klant hebben wij een passende Re-integratieconsulent die altijd dichtbij is.

Onze opdrachtgevers

Vraag een offerte aan

Binnen 1 uur een offerte. 35 lokale kantoren in heel Nederland. Meer dan 100 bedrijven en duizenden werknemers en werkzoekenden gingen u voor ...