Reviews

Onze klantbeoordelingen!

Reviews

  • Andre Voorboom 10-04-2018 13:44

    Ik ben bij Abtro begonnen voor reintegratie. Dit vanwege depressieve klachten en fysieke klachten.
    Ik ben begeleid door Nadira en kan niets anders dan lof uitspreken.
    Tijdens het maken van de afspraak werd alles duidelijk uitgelgd en verwoord.
    Tijdens het eerste gesprek werd alles heel goed en vooral duidelijk uitgelegd. Abtro werkt met een duidelijke planning en de daarbij behorende doelstellingen.
    Ik heb me op geen moment een nummer gevoeld dit in tegenstelling tot andere behandelaars. Er werd gekeken wat ik nodig had om ergens te komen. En daarbij door Nadira erg goed bij geholpen. Vooral kleine dingen die misschien voor een ander normaal zijn werden door haar benoemd. Door hieraan te werken ben ik een nieiw mens geworden. Ben nog niet beter maar wat Abtro in 6 maanden bij mij bereikt heeft, is nog geen ander gelukt.
    Communicatie en afspraken zijn helder en als ik tussendoor hulp nodig had. Kon ik via de mail, whatsapp of telefonisch Abtro altijd bereiken.
    Van mijn kant uit niets meer dan lof.
    Nadira nogmaals bedankt!

  • R. Tozak 08-06-2018 11:45

    Ik heb positief ervaring met ABTRO. Ben heel blij dat ik mevrouw Tetik heb leren kennen. Ik kan goed communiceren met haar. Zij neemt mijn mening serieus.

  • A dersuneli 28-05-2018 16:45

    Ik ben door asi tekin geholpen
    Ze heeft mijn erg goed begleid
    Helaas door mijn gezondheid achteruit ging moesten stopen met begleiding

  • Fri 14-06-2018 15:18

    Tijdens mijn herstelling proces heeft Asli mij heel goed geholpen en ik ben heel dankbaar! Ik heb een leuke vrijwilligerswerk gevonden bij het ziekenhuis dankzij Asli. Hier heb ik aanbod gekregen voor betaald werk. Ik vind het jammer dat het traject voorbij is. Asli heeft mij altijd geholpen ik ben tevreden over ABTRO al zal mijn ervaring delen met mijn omgeving.

  • M. Radwan 27-06-2018 13:17

    Thank-you voor uw hulp. Asli heeft helpt mij geholpen bij het vinden van passend werk. Dankzij haar doe ik werk wat goed is voor mijn lichaam. Ik ga nu vaker naar buiten en kom tussen mensen. Ik kan nu mijn Nederlandse taal oefenen. Bedankt Abtro!

  • Emi Calleja Perez 16-07-2018 15:53

    Zoals beloofd bij de kennismaking zo heeft Nadira zich aan haar woord gehouden.
    Kreeg alle aandacht die belooft was,ze heeft mij door een nare fase geloosd, ik kan zeggen dat ik als persoon gegroeid ben.
    Zie mijn toekomst mede daar door weer zonnig tegemoet ondanks dat het fysieke gedeelte me in steek laat.
    Kan je niet genoeg bedanken Nadira
    Groet Emi

  • H el allaoui Mhand 08-08-2018 16:11

    Ben heel tevreden over mijn consulent. Zij heeft mij gemotiveerd en zij luisterde goed naar mij. De taaltraining van ABTRO heeft mij geholpen. Ik spreek de Nederlandse taal nu beter. Ben blij met ABTRO

  • Grazyna Hoppenbrouwerrs 08-08-2018 16:44

    Ik heb veel ervaring mee gedaan met dit traject.Ik hoop dat ik snel met dit ervaring kan snel andere werk vinden.

  • Bahjaoui 23-08-2018 17:44

    Abtro is een professionele bedrijf. Je wordt er als cliënt zeer serieus genomen.
    Ze begeleiden je goed en luisteren naar wat je te zeggen hebt. Op basis daarvan maken ze een plan van aanpak met daarin de doelstellingen en de komende afspraken.
    Ze motiveren je en zijn toekomstgericht. Ik ben vol lof over Abtro.

  • Krzysztof 17-10-2018 16:09

    Z kursu jezyka holenderskiego jestem bardzo zadowolony, lekcje te zachecily mnie do dalszego uczenia sie. Pani ktora prowadzila lekcje jest osoba wykazujaca bardzo duza cierpliwosc i potrafiaca motywowac do dalszej nauki.

    Bardzo polecam wszystkim chetnym, ktorzy chca sie uczyc podstaw jezyka holenderskiego, tak profesjonalnego nauczyciela jakim jest pani Liliana. Bardzo dziekuje.

  • Cemal Kocyigit 23-01-2019 14:56

    Ik ben gedurende mijn traject ontzettend goed geholpen door mevrouw Asli. Nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige begeleiding Asli!!

  • Adam Krok 07-03-2019 21:48

    Pracując z Panią Barbarą Chwiałkowską w ABRTO, jestem pod wrażeniem jej głębokiej wiedzy. Pani Barbara jest wspaniałą, dobrze wykształconą osobą, zawsze chętną do pomocy. Charyzmatyczna i dbająca o detale perfekcjonistka Potrafi odpowiednio zmotywować do pracy nad sobą. Jej elastyczne podejście nie może być przecenione.

  • Estera 11-03-2019 16:42

    Jestem zadowolona z tego, ze moge doswiadczyc czegos, co przyda mi sie w przyszlosci. Pisanie zyciorysu i listu motywacyjnego nie sprawia mi juz zadnego problemu. Dzieki spotkaniom z pania Kamila nabralam wiecej pewnosci siebie.

Review achterlaten

Onze opdrachtgevers

Vraag een offerte aan

Binnen 1 uur een offerte. 35 lokale kantoren in heel Nederland. Meer dan 100 bedrijven en duizenden werknemers en werkzoekenden gingen u voor ...