Re-integratie anderstaligen

Heeft u een zieke werknemer van allochtone herkomst en vormt de beperkte Nederlandse taal of culturele aspecten een barrière bij de re-integratie en het vinden van passend werk? ABTRO is gespecialiseerd in het begeleiden en bemiddelen van anderstaligen werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Of het gaat om Spoor 1, Spoor 2, re-integratie vanuit een uitkering of outplacement, bij ABTRO vind u de juiste begeleiding. ABTRO heeft jarenlange ervaring in het begeleiden, bemiddelen en (her)plaatsen van anderstaligen werkzoekenden in passende functies. 

Waarom ABTRO?

  • Passend werk staat vanaf aanvang centraal
  • Kennis van diverse nationaliteiten, culturen, normen en waarden
  • Beheersing van o.a. de Poolse, Arabische, Marokkaanse en Turkse taal
  • Nederlandse taaltrainingen op maat
  • Mogelijkheid tot huisbezoeken en/of thuis lessen volgen
  • Korte communicatielijnen
  • Maatwerk en persoonlijke aandacht

Wij onderscheiden ons van andere re-integratiebedrijven door onze persoonlijke aanpak en de hoge uitstroomcijfers. Bij ABTRO staat werk altijd centraal, vanaf aanvang van het traject. Wij onderzoeken de mogelijkheden bij het vinden van passend werk en zoeken actief mee. Met onze kennis en expertise op het gebied van re-integratie, bent u verzekerd van een snel traject met intensieve begeleiding. Hiermee worden uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot. In dit traject bent u zelf ook intensief betrokken bij de voortgang van het proces. Diverse trainingen en tools maken deel uit van dit proces, maar centraal staat het actief zoeken naar een nieuwe, passende baan.

Concreet werkaanbod

Door het landelijke netwerk van ABTRO en haar brede scala aan dienstverlening is het mogelijk u een concreet werkaanbod te doen. Ons omvangrijke netwerk aan werkgevers biedt u ondanks uw beperkingen de mogelijkheid om terug te keren naar de arbeidsmarkt. Voor al onze re-integratiekandidaten stelt ABTRO haar vacaturebestand beschikbaar.

Informatie?

Bent u werkgever en heeft u advies nodig? Wilt u re-integreren via het UWV of de gemeente? Neem contact op met onze professionals via 030-6992097. Ontvangt u geen uitkering, maar wilt u wel re-integreren? Ook particulieren komen bij ons in aanmerking voor het re-integratie traject. Vraag naar de speciale tarieven voor particulieren!

Onze opdrachtgevers

Vraag een offerte aan

Binnen 1 uur een offerte. 35 lokale kantoren in heel Nederland. Meer dan 100 bedrijven en duizenden werknemers en werkzoekenden gingen u voor ...