Re-integratie vanuit een uitkering

Bent u op zoek naar een passend re-integratietraject? Heeft u een uitkering via het UWV of via de gemeente en komt u in aanmerking om te re-integreren? Wij bieden u een op maat afgestemd re-integratietraject aan waardoor wij een geschikte baan voor u vinden.

Re-integratiespecialist

ABTRO is dé specialist op het gebied van re-integratie. De bekendste vorm van re-integratie is re-integratie die gericht is op terugkeer in het arbeidsproces van geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikte werknemers en mensen met beperkingen. ABTRO begeleidt, ondersteunt en adviseert werknemers en werkzoekenden gedurende het gehele re-integratieproces.

Passend werk

Wij onderscheiden ons van andere re-integratiebedrijven door onze persoonlijke aanpak en de hoge uitstroomcijfers. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften bij het vinden van passend werk. Met onze kennis en expertise op het gebied van re-integratie, bent u verzekerd van een snel traject met intensieve begeleiding. Hiermee worden uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot. In dit traject bent u zelf ook intensief betrokken bij de voortgang van het proces. Diverse trainingen en tools maken deel uit van dit proces, maar centraal staat het actief zoeken naar een nieuwe, passende baan.

Maatwerk

ABTRO biedt op maat gesneden trajecten voor diverse doelgroepen. Of het nu gaat om jongeren, klanten die ouder zijn dan 50 jaar of van allochtone afkomst. Bij ABTRO krijgt u maatwerk en dus altijd het beste traject dat bij u past!

Jongeren projecten

Voor jongeren met een WWB of Wajong uitkering biedt ABTRO speciale jongerentrajecten aan. Deze trajecten zijn allemaal gericht op het betreden van de arbeidsmarkt. Ook bij de jongerenprojecten staat werk altijd bij ons centraal. Of het nu gaat om passend werk, een leerwerkbaan, een stage of uitzendwerk, wij vinden altijd een oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of de trajecten? Neem contact met een van onze vestiging op.

Vrijblijvend gesprek?

Wilt u meer informatie over wat ABTRO voor u kan betekenen. Neem dan contact op met onze re-integratiespecialist op 030-6992097. Wij maken een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. Ontvangt u geen uitkering, maar wilt u wel re-integreren? Ook particulieren komen bij ons in aanmerking voor het re-integratie traject. Vraag naar de speciale tarieven voor particulieren!

Onze opdrachtgevers

Vraag een offerte aan

Binnen 1 uur een offerte. 35 lokale kantoren in heel Nederland. Meer dan 100 bedrijven en duizenden werknemers en werkzoekenden gingen u voor ...